У Лисичанську в приватному будинку стався вибух

Читать на русском
У Луганській області в приватному будинку стався вибух, внаслідок чого постраждала жінка. Вона отримала опіки другого ступеня.

У Лисичанську (Луганська область) в приватному будинку стався вибух, внаслідок чого постраждала жінка.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Луганській області.

З'явилися фото наслідків артобстрілу села в Луганській областіУ результаті артилерійського обстрілу села Врубівка Луганської області був пробитий дах приватного будинку та вибито вікна в багатоповерхівці.

Як зазначається, вибух у Лисичанську на вулиці Волгоградській стався сьогодні вранці. За попередньою інформацією, причиною вибуху став витік газу через несправність газового котла, постраждала 36-річна жінка.

Встановлено, що під час вибуху постраждала жінка, вона отримала опіки другого ступеня (близько 50%). Постраждалу доправили до реанімаційного відділення лікарні міста Лисичанська, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області в населеному пункті Кряківка бойовики з мінометів обстріляли житловий будинок.

Зазначимо, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу загинули двоє військових, ще семеро постраждали. За добу бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. Внаслідок обстрілів два бійці були поранені, ще двоє отримали бойові травми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: