Зведення ООС: бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Окупанти стріляли по позиціях військ ЗСУ в районах населених пунктів Артема, Новотошківське, Кримське, Зайцеве, Авдіївка, Новомихайлівка, Чермалик та Лебединське.

Упродовж 21 серпня, від 7-ї до 18-ї години, окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, двічі – із застосуванням важкого озброєння.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє у Facebook штаб операції Об’єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 серпняСитуація на сході країни станом на 21 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За його даними, бойовики стріляли з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях військ ЗСУ у районах населених пунктів Артема, Новотошківське, Кримське, Зайцеве, Авдіївка, Новомихайлівка, Чермалик та Лебединське.

«В ході обстрілів в районах Авдіївки і Чермалика ворог застосував проти військовослужбовців Об’єднаних сил міномети калібром 82 мм», - зазначається в повідомленні.

За інформацією штабу, внаслідок бойових дій один українській військовий отримав поранення.

Раніше в штабі ООС пояснили просування в «сірій зоні».

Командувач ООС Сергій Наєв заявив, що за три місяці проведення операції Збройні сили України повернули під свій контроль 15 кв. км території.

Напередодні народний депутат Дмитро Тимчук заявив, що військові відтіснили сепаратистів на Донбасі на кілька кілометрів, замкнувши «кільце» безпеки навколо Торецька.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: