У Кличка готують план із запобігання підтопленням

Читать на русском
Столична влада має намір розробити план ефективних заходів із попередження підтоплень. У Києві може з'явитися спецпідрозділ, який займатиметься зливовою каналізацією.

Влада Києва розробить план «ефективних заходів» із попередження підтоплень, також розглядається можливість створення спецпідрозділу, який би займався зливовою каналізацією.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів мер Києва Віталій Кличко.

Кличко заявив, що, на думку фахівців Гідромедцентру, є всі підстави очікувати, що несприятливих погодних явищ буде більше, а їх вплив на місто буде ще більш негативним.

Мер доручив керівнику «Київавтодору» протягом п'яти днів надати пропозиції щодо доцільності створення окремого профільного підрозділу в складі комунальної корпорації, який опікуватиметься утриманням і контролем функціонування систем зливової каналізації.

Також «Київавтодор» має перевірити виконання технічних умов, наданих забудовникам у частині облаштування на об’єктах дощової каналізації.

Нагадаємо, 18 серпня в Києві пройшла потужна злива з грозами. Затопило вулиці й будівлі столиці, в деяких місцях вода сягала пояса.

На вулиці Антоновича в результаті підтоплення утворилися провали на асфальтовому покритті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: