Підтоплення у Києві: які дороги вже розчистили

Читать на русском
Через зливу в ніч на 19 серпня у Києві на вул.Антоновича неподалік станції метро Олімпійська просіло дорожнє покриття, рух транспорту вулицею перекрито.

Після нічної негоди у Києві, 19 серпня, ділянки доріг, які зазнали впливу стихії розчищено. Роботи тривають лише на вул.Антоновича неподалік станції метро «Олімпійська».

Як пише «Слово і Діло», про це заявив заступник директора департаменту міського благоустрою КМДА Тарас Панчій в ефірі телеканалу «112 Україна».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє облаштувати нову систему зливостоку на Лівобережній до кінця 2018 рокуСказано 25 липня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«У нас було дві критичних локації - біля «Гуллівера», у зв'язку з тим, що великий потік води йшов згори, з бульвару Л.Українки. Також підтоплення відбулося на проспекті Перемоги, де потік води йшов згори з бульвару Шевченка», - повідомив Панчій.

Він додав, що комунальні служби вже ліквідували наслідки негоди.

Нагадаємо, через зливу в Києві напередодні ввечері підтопило вулиці біля ТЦ «Гуллівер», підземну парковку ТЦ, Хрещатик, вул.Басейну, Еспланадну, Антоновича, площу Перемоги.

Окрім того внаслідок негоди на вул.Антоновича неподалік станції метро «Олімпійська» просіло дорожнє покриття, рух транспорту вулицею перекрито, рух у кварталі від перехрестя з вул. Жилянською до вулиці Фізкультури обмежено.

Як відомо, останній раз центр Києва заливало вночі 16 серпня.

Також нічна стихія в Києві заблокувала роботу громадського транспорту.

Крім того, синоптики повідомили, що у Києві в неділю, 19 серпня, очікується гроза і короткочасні дощі, існує ймовірність підтоплення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: