Зведення штабу ООС 21 серпня: 23 обстріли, двоє поранених

Читать на русском
Упродовж минулої доби 20 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 23 рази обстріляли позиції українських військових.

Упродовж минулої доби 20 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 23 рази обстріляли позиції українських військових.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики стріляли із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках - з мінометів калібру 82 мм, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 серпняСитуація на сході країни станом на 20 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли були зафіксовані поблизу Кримського, Світлодарська, Попасної, Мар'їнки, Гнутово, Павлопіля, Лебединського, Водяного, Широкино. В районі Лебединського бойовики застосували 82 мм міномети, а околиці Новолуганського були обстріляні з 120 мм мінометів.

У штабі також додали, що в результаті обстрілу було поранено двох українських військових.

Протягом поточної доби терористи з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів двічі обстріляли позиції українських військових в районі населених пунктів Лебединське і Водяне. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил протягом цього періоду немає.

За даними української розвідки, троє бойовиків загинули, ще двоє отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі від кулі снайпера загинув військовий.

Також були названі контрольні пункти пропуску на Донбасі, де утворилися найбільші черги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: