На Донбасі збили безпілотник бойовиків

Читать на русском
Після підтвердження роботи безпілотника радіолокаційними станціями ціль була знищена вогневим підрозділом протиповітряної оборони Об'єднаних сил.

Система протиповітряної оборони Об'єднаних сил збила на Донбасі безпілотник російських окупаційних сил, який проводив розвідку українських позицій на напрямку Первомайськ-Сєвєродонецьк-Сватове.

РФ відправила колони військової техніки на Донбас. На що досі сподівається Путін?РФ відправила колони військової техніки на Донбас. Курт Волкер переконаний, що РФ затягує конфлікт. Оцінили ситуацію експерти.

Про це повідомили в штабі ООС, оприлюднивши фото БПЛА, передає «Слово і Діло».

«Після підтвердження роботи безпілотника радіолокаційними станціями ціль була знищена вогневим підрозділом протиповітряної оборони Об'єднаних сил. Під час обстеження встановлено, що БПЛА був обладнаний камерою з 12 об'єктивами для проведення панорамної аерофото- та відеозйомки з можливістю передачі зібраної інформації на пункт управління в режимі реального часу», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, йдеться про безпілотник, оптико-електронна система якого зроблена російською компанією, що працює спільно із заводом виробником БПЛА «Орлан» і перебуває під санкціями США.

Як стало відомо раніше, ОБСЄ виявила на Донбасі нову зброю з Росії.

Також нагадаємо, бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ з кулемета.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: