Візит Путіна на весілля до глави МЗС Австрії: реакція Клімкіна

Читать на русском
У МЗС Австрії повідомили, що це буде особистий візит на приватне свято, з якого не треба було робити висновок про зміну зовнішньополітичної позиції

Виправдання МЗС Австрії про те, що візит президента РФ Володимира Путіна на весілля міністра Карін Кнайсль є приватним візитом, викликають сумну посмішку.

Про це написав у Twitter міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передає Слово і Діло

«Я світське життя зазвичай не коментую, але якщо МЗС Австрії змушений виправдовуватися, запевняючи в незмінності зовнішньополітичного курсу в світлі «приватного» візиту, то це вже цікава нова форма, яка викликає сумну посмішку», - написав Клімкін.

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін 18 серпня по дорозі в Берлін планує відвідати весілля міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсль.

Рейтинг довіри світових лідерів: скільки виборців від них відвернулосяРейтинг довіри до Петра Порошенка за чотири роки після виборів впав майже на 47%. У Трампа, Макрона, Мей, Меркель і Грібаускайте теж є проблеми, але не такого масштабу.

У МЗС Австрії повідомили, що це буде особистий візит на приватне свято, з якого не треба було робити висновок про зміну зовнішньополітичної позиції Австрії.

На сьогодні запланована зустріч Путіна з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Відомо, що лідери країн обговорять, в тому числі, українське питання.

Нагадаємо, український суд визначив термін «довіреній особі» Путіна.

Як змінювався рейтинг довіри світових лідерів - на нашій інфографіці

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: