Пєсков прокоментував зустріч Путіна з Меркель

Читать на русском
18 серпня о Берліні відбудеться зустріч канцлера Німеччини Ангели Меркель з російським президентом Володимиром Путіним.

В ході зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель російський президент Володимир Путін обговорить, в тому числі, українське питання. Про це повідомив журналістам спікер Кремля Дмитро Пєсков.

Про це пише ТАСС, передає Слово і Діло

«Співрозмовники обговорять реалізацію спільних проектів з урахуванням загроз з боку третіх країн», а також питання, пов'язані з військовими конфліктами в Україні та Сирії», - сказав він.

За словами представника німецького уряду Штеффена Зайберта, зустріч відбудеться в суботу в резиденції в замку Мезенберг.

Зайберт також зазначив, що в центрі зустрічі будуть «поточні питання зовнішньої політики».

Рейтинг довіри світових лідерів: скільки виборців від них відвернулосяРейтинг довіри до Петра Порошенка за чотири роки після виборів впав майже на 47%. У Трампа, Макрона, Мей, Меркель і Грібаускайте теж є проблеми, але не такого масштабу.

Зокрема, уточнив він, Меркель і Путін говоритимуть про врегулювання конфлікту в Сирії, ситуації на сході України і обговорять питання енергетики.

Як повідомлялося, 10 серпня Володимир Путін і Еммануель Макрон в телефонному режимі обговорили питання Сирії, а також стан українського режисера Олега Сенцова.

Раніше ЗМІ дізналися, що Володимир Путін запропонував Дональду Трампу на саміті в Гельсінкі.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що будь-яку зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа потрібно вітати.

Як змінювався рейтинг довіри світових лідерів - на нашій інфографіці

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: