Затримано ще двох підозрюваних у нападі на Гандзюк

Читать на русском
Національна поліція спільно з СБУ затримала ще двох осіб, які підозрюються в нападі на радника мера Херсона, активістку Катерину Гандзюк.

Національна поліція спільно з СБУ затримала ще двох осіб, які підозрюються в нападі на радника мера Херсона, активістку Катерину Гандзюк.

Про це в Facebook повідомив представник МВС Артем Шевченко, пише «Слово і Діло».

Серед затриманих - громадянин Г., який раніше був оголошений в розшук Нацполіцією як особа, яка підозрюється в покупці сірчаної кислоти. Чоловік потрапив на відео камер спостереження. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК, з ним проводяться слідчі дії.

Щодо другого затриманого - слідчі також встановлюють його роль у скоєнні кримінального злочину.

Напад на Катерину Гандзюк було скоєно 31 липня в Херсоні. Невідомий облив її сірчаною кислотою, в результаті чиновниця отримала хімічні опіки тулуба, руки і обличчя (більше 35% тіла).

Чиновницю з опіками госпіталізували в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні, а потім перевели в Київ. Медики оцінюють її стан як стабільно важкий.

6 серпня суд заарештував Миколу Новікова, підозрюваного в замаху на вбивство Гандзюк. Однак пізніше Новіков заявив про наявність алібі, а сама Гандзюк не впізнала в ньому нападника.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: