Напад на Гандзюк: оприлюднили фото підозрюваного

Читать на русском
Херсонський міський суд відклав засідання щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваного до 13:00 понеділка у зв'язку з тим, що не з'явився адвокат Новікова.

Юрист Масі Найєм оприлюднив фото підозрюваного у нападі на на активістку, працівницю Херсонської міської ради Катерину Гандзюк.

Найєм також повідомив ім'я підозрюваного - Новіков Микола Миколайович, 30.11.1978 року народження, який проживає в Херсоні.

Зазначається, що Херсонський міський суд відклав засідання щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваного до 13:00 понеділка у зв'язку з тим, що не з'явився адвокат Новікова.

Засідання продовжиться із адвокатом із системи надання безоплатної правової допомоги.

Нагадаємо, 3 серпня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про затримання зловмисника, який облив кислотою Катерину Гандзюк. Його ім'я не було названо, а фото - не було опубліковане.

Напад на виконувачку обов’язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк було скоєно 31 липня у Херсоні. Невідомий облив її сірчаною кислотою, у результаті чиновниця отримала хімічні опіки тулуба, руки та обличчя (понад 35% тіла).

Чиновницю з опіками госпіталізували до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні, а згодом перевели до Києва.

Серед версій в розробці слідства: службова діяльність потерпілої, активна громадянська позиція і побутовий конфлікт. Справу розслідують за статтею Замах на вбивство з особливою жорстокістю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: