Поновлення Бочковського на посаді оскаржили в суді

Читать на русском
Поновлення екс-очільника Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського Кабінет міністрів оскаржив у суді.

Поновлення екс-очільника Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського Кабінет міністрів оскаржив у суді.

Про це повідомляє прес-служба МВС, пише «Слово і Діло».

Суд поновив на посаді екс-голову ДСНС Бочковського: реакція соцмережСергія Бочковського, який був затриманий на засіданні Кабміну, поновили на посаді голови ДСНС.

«Рішення адміністративного суду про відновлення Бочковського на посаді оскаржене в законному порядку», – йдеться в повідомленні.

У коментарі «Українській правді» речник МВС Артем Шевченко пояснив, що апеляцію в цій справі подало не МВС, а позивач у справі, тобто Кабінет міністрів.

У прес-службі Міністерства юстиції пояснили, що позивачем у справі є Кабмін.

Нагадаємо, поновленого судом голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського не пустили до будівлі ДСНС, тому що йому не вистачає відповідного рішення про допуск від уряду.

Сьогодні екс-чиновник прийшов на роботу. Його адвокат склав акт про недопуск Бочковського на роботу й заявив, що йде разом зі своїм підзахисним до поліції. Федорченко заявив, що судова ухвала зобов’язує пропустити на робоче місце Бочковського, а питання про поновлення його на посаді голови має вирішуватися пізніше.

Як повідомлялося, 26 квітня Окружний адміністративний суд Києва скасував звільнення Сергія Бочковського з посади голови ДСНС.

Нагадаємо, 25 березня 2015 року на засіданні уряду в прямому ефірі затримали керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: