МАУ змінить рейси до Бангкока на зимовий період

Читать на русском
Авіакомпанія МАУ оголосила про збільшення частоти польотів на лінії Київ-Бангкок на зимовий сезон з 21 грудня 2018 року по 9 березня 2019 року.

Авіакомпанія МАУ оголосила про збільшення частоти польотів на лінії Київ-Бангкок на зимовий сезон з 21 грудня 2018 року по 9 березня 2019 року.

Як передає «Слово і Діло», про це пише avianews.com.

Зазначається, що за цей період літаки авіакомпанії літатимуть по цьому маршруту шість разів на тиждень (щодня крім вівторка у разі вильоту з Києва та крім середи у разі вильоту з Бангкока), тоді як зараз рейси Київ-Бангкок виконуються п'ять разів на тиждень.

Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України заснована у 1992 році. 100% акцій МАУ перебуває у приватній власності. Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

Авіакомпанія з'єднує Україну з 80 містами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу та країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до більш ніж 3 тис. міст світу. МАУ виконує понад 1,1 тис. регулярних рейсів на тиждень.

До складу флоту МАУ входять 42 авіалайнери різних модифікацій, включно з 26 середньомагістральними Boeing-737 NG. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт Бориспіль.

Раніше повідомлялося, що МАУ зменшить кількість польотів у зимовий період з Києва в такі міста як Ларнака, Венеція, Афіни, Барселона, Мадрид, Рим, Франкфурт, Брюссель, Рига, Вільнюс, Стокгольм, Гельсінкі, Лондон, Копенгаген, Анкара, Мілан (Бергамо), Прага та Відень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: