МАУ відкриє нові авіарейси до Азії та на Кариби

Читать на русском
Рейс Київ–Ла-Романа планується відкрити з 25 жовтня. Виконуватиметься він по понеділках і четвергах з інтервалом у десять днів.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» має намір відкрити чартерні рейси з Києва до Ла-Романи (Домініканська Республіка), Хошиміна (В'єтнам), Крабі (Таїланд), а також на острови Гоа (Індія) та Хайнань (Китай) на період зимової навігації.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії, передає «Слово і Діло».

З 10 липня квитки надійдуть у продаж.

Рейс Київ–Ла-Романа планують відкрити з 25 жовтня. Виконуватиметься він по понеділках і четвергах з інтервалом у десять днів.

З середини листопада МАУ планує запустити перельоти зі столиці України до Хошиміна, а з 27 грудня – на індійський острів Гоа.

Рейси виконуватимуться на широкофюзеляжних далекомагістральних літаках Boeing 767-300ER із трьома класами обслуговування: бізнес, преміум-економ та економічний. Польоти на Гоа здійснюватимуться на середньомагістральному лайнері Boeing 737-900.

Крім цього, в період зимової навігації МАУ готова почати виконання чартерних польотних програм до таїландського Крабі, а також на острів Хайнань – до аеропорту Саньї. Втім, реалізація цих планів залежатиме від отримання відповідних дозволів.

Рані стало відомо, що українська авіакомпанія налагодила перельоти з Іраку до Європи.

Також нагадаємо, Ryanair оголосив про запуск нового рейсу з України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: