МАУ змінить кількість авіарейсів до Європи

Читать на русском
Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України вирішила скоротити кількість авіарейсів до Європи через сезонність попиту на ці напрямки.

МАУ взимку скоротить частоту польотів за більшістю європейських напрямків.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі компанії.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що польоти літаків Ryanair в Україну точно відбудуться у 2018 роціСказано 23 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Так, МАУ зменшить кількість польотів із Києва до таких міст, як Ларнака, Венеція, Афіни, Барселона, Мадрид, Рим, Франкфурт, Брюссель, Рига, Вільнюс, Стокгольм, Гельсінкі, Лондон, Копенгаген, Анкара, Мілан (Бергамо), Прага та Відень. Крім того, компанія вирішила рідше літати до Пекіна й Торонто – кількість рейсів скоротиться на один і два рейси на тиждень відповідно. Незначним буде скорочення польотів до Тель-Авіва, Баку, Єревана, Тбілісі, Аммана та Тегерана.

Разом із цим виконуватиметься менша кількість прямих рейсів з Івано-Франківська до Валенсії та Аліканте, а також зі Львова до Мадрида. На внутрішніх рейсах із Києва до Харкова та Львова виконуватиметься на один рейс на тиждень менше.

Інтенсивність польотів між Києвом та Алмати зменшиться із семи до чотирьох, а між Києвом та Астаною – до трьох рейсів на тиждень.

За словами віце-президента МАУ з комерції Сергія Фоменка, рішення щодо оптимізації зимового розкладу ухвалили з урахуванням сезонності попиту на різні напрямки, а також тимчасовим скороченням флоту через зміну покоління Boeing-737 класичної серії на авіалайнери нового покоління.

При цьому з 20 грудня цього року МАУ збільшить частотність рейсів між Києвом і Бангкоком до шести на тиждень, Києвом і Стамбулом – до трьох щоденних рейсів.

Крім того, як повідомлялося раніше, з 25 жовтня МАУ має намір виконати низку рейсів із Києва до Ла-Романи (Домініканська Республіка). Польоти виконуватимуться по понеділках і четвергах з інтервалом у десять діб.

Також із 27 грудня авіакомпанія запустить рейс на Гоа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: