МАУ збільшить плату за друк посадкового талона

Читать на русском
Міжнародні авіалінії України повідомили про підвищення з 15 червня розміру збору за роздруківку посадкового талона в аеропорту з €10 до €15.

Міжнародні авіалінії України повідомили про підвищення з 15 червня розміру збору за роздруківку посадкового талона в аеропорту з €10 до €15.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в компанії, передає avianews.com.

МАУ запустила рейс з Чернівців на турецький курортАвіакомпанія МАУ в ніч на 27 травня виконала перший в 2018 році чартерний рейс за маршрутом Чернівці-Анталія.

Також МАУ поінформувала про майбутнє поширення цього збору на далекомагістральні маршрути в межах уніфікації процедури реєстрації на рейс. Відбудеться це з 1 серпня.

Уникнути плати нового збору зможуть пасажири, які пройдуть онлайн-реєстрацію на рейс і роздрукують посадковий талон або ж збережуть його на мобільному пристрої для показу з екрану гаджета.

Також мандрівники, які прибули в аеропорт Бориспіль заздалегідь, можуть зареєструватися на рейс безкоштовно через кіоски самостійної реєстрації. Зробити це можна не пізніше ніж за 2 години до вильоту. У разі, якщо пасажир прибув в аеропорт, пройшовши онлайн-реєстрацію, в кіосках він безкоштовно зможе роздрукувати талон.

Вперше плату за роздруківку посадкового талона в аеропорту МАУ ввела з 1 липня 2017 роки для рейсів Київ-Рига і Рига-Київ. Розмір збору становив еквівалент $20 при вильоті з України і €20 при вильоті з Риги.

З 1 жовтня 2017 року збір було зменшено з €20 до €10 і поширено на всі внутрішні, а також міжнародні напрямки середньої дальності.

Наразі роздруківку посадкового талона в аеропорту не оплачують пасажири бізнес-класу всіх рейсів, мандрівники, які купили квитки преміум-економ-класу і економ-класу на далекомагістральні рейси, а також пасажири чартерних рейсів.

Раніше МАУ запровадила нову функцію при бронюванні квитків.

Також МАУ анонсувала новий міжнародний авіарейс.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: