Суд продовжив запобіжний захід підозрюваному НАБУ залізничнику

Читать на русском
Антикорупційний прокурор домігся продовження запобіжного заходу колишньому керівнику залізничного підприємства.

Підозрюваному детективами НАБУ в зловживанні службовим становищем колишньому виконувачу обов'язків голови правління ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ» Олександру Скорику продовжили дію процесуальних обов'язків.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор просив суд продовжити дію всіх процесуальних обов'язків, окрім носіння браслета, оскільки він був раніше знятий рішенням суду. На думку правоохоронця, на цій стадії розслідування існують ризики переховування Скориком від слідства, впливу на свідків, знищення речових доказів та перешкоджання досудовому розслідуванню іншим чином.

Суддя задовольнив клопотання й продовжив дію процесуальних обов'язків на 60 днів. Також на Скорика поклали обов'язки прибувати на першу вимогу; не відлучатися за межі Київської області; повідомляти про зміну місця проживання; утримуватися від спілкування з фігурантами; не відвідувати будівлі Київ-Дніпровського МППЗТ і його підрозділів, а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, НАБУ затримало колишнього залізничника, який півроку переховувався від слідства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: