Редколегія на UMN: відпустка Порошенка та нові рейтинги, ГПУ проти Тамразова й стан Сенцова

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19 годині редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведуча Катерина Супрун обговорюватиме основні теми цього тижня разом із Сергієм Грішиним («РБК-Україна») та журналістами Леонідом Швецем і Данилою Яневським.

Цього тижня з’явилися свіжі рейтинги ймовірних кандидатів в президенти. «Редколегія» поміркує, чи вплинула на популярність Порошенка його остання приватна поїздка до Європи. Також поговорять про заяву журналістів ТСН проти участі дружини Медведчука в розважальному проекті на «1+1». Ще одна новина тижня – Тамразова затримали при спробі дачі хабара прокурору ГПУ. І обов’язково говоритимуть про наших політв’язнів в Росії та погіршення стану Сенцова.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 10 СЕРПНЯUMN

Ведуча «Редколегії» Катерина Супрун і сьогоднішні гості UMN Сергій Грішин («РБК-Україна») та журналісти Леонід Швець и Данило Яневський говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, що понад 17% українців ще не визначилися, за кого голосуватимуть на виборах президента. Згідно нових досліджень соціологів, Порошенко не входить до трійки лідерів електоральних рейтингів.

Також «Слово і Діло» писало, що екс-заступник голови правління «Укргазвидобування» Тамразов затриманий при спробі дати хабара в розмірі 200 тис. дол. прокурору ГПУ. Хабар пропонувався за сприяння в знятті арешту з майна в кримінальному провадженні, пов'язаному з діяльністю злочинної організації Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: