Редколегія на UMN: напади на активістів, заколотники Савченко й Рубан та непідштрафний Коболєв

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.

В п’ятничній «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведуча Катерина Супрун буде обговорювати основні теми цього тижня разом Тетяною Ніколаєнко («Insider»), Сергієм Грішиним («РБК-Україна») та Валерією Івановою («Bihus.info»).

В Бердянську застрелили активіста-ветерана АТО, в Херсоні облили кислотою дівчину-чиновницю, яка виступала проти місцевих корупціонерів. Що стоїть за зухвалими нападами на активістів? Також на «Редколегії» говоритимуть про «заколотників» Савченко та Рубана, яким світить довічне ув’язнення. И на останок журналісти поговорять як з Коболєва не взяли штраф у 7 млн. грн.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 3 СЕРПНЯUMN

Ведуча «Редколегії» Катерина Супрун і сьогоднішні гості UMN Тетяна Ніколаєнко («Insider»), Сергій Грішин, («РБК-Україна») та Валерія Іванова («Bihus.info») говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, що в Херсоні облили кислотою чиновницю міськради, яка активно виступала проти корупції. Розслідування веде СБУ за статтею «Замах на вбивство».

Також ми повідомляли, що в Бердянську застрелили 43-річного добровольця батальйону «Донбас» Віталія Олешка (позивний «Сармат»). Про можливі версії вбивства активіста читайте за посиланням.

Генпрокуратура завершила розслідування у справі нардепа Надії Савченко та керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана. Чи отримають «заколотники» довічний термін, дивіться за посиланням.

Після того, як глава правління «Нафтогазу» Коболєв і комерційний директор Юрій Вітренко отримали близько 70% від всієї суми премій за перемогу в Стокгольмському арбітражі, Енергомитница відкрила справу про порушення митних правил, в рамках якої Коболєву був виписаний штраф на 7 млн. грн. Але суд відмінив це рішення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: