Зведення ООС: бойовики 28 разів відкривали вогонь

Читать на русском
У районі ООС за поранено четверо українських військових. Бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, у тому числі один раз із важкого озброєння.

У районі проведення операції об'єднаних сил (ООС) за минулу добу, 2 серпня, отримали поранення четверо українських військових.

Про це повідомляє прес-служба ООС, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 2 серпняСитуація на сході країни станом на 06:00 2 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, у тому числі один раз із важкого озброєння.

«Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь в основному із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із озброєння БМП. Вогонь вівся по захисниках Станиці Луганської, Кримського, Новолуганського, Шумів, Новомихайлівки, Мар’їнки, Авдіївки, Красногорівки, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Талаківки, Павлополя та Широкиного» - повідомляють у ООС.

Нагадаємо, в серпні пункт пропуску у Станиці Луганській закриють.

А в ОБСЄ озвучили жертви конфлікту на Донбасі за 2018 рік.

Також з 25 червня до 29 липня 2018 року в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) було зафіксовано 839 обстрілів, під час яких 13 українських військових загинули й 44 отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: