Карта ООС: ситуація на сході України на 2 серпня

Читать на русском

Загалом протягом минулої доби, 1 серпня, з боку російсько-окупаційних військ підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано 21 прицільний обстріл.

Луганський напрямок

Протягом 1 серпня зафіксовано 9 прицільних ворожих обстрілів.

Зокрема, російсько-окупаційні війська здійснили чергову збройну провокацію поблизу Станиці Луганської. Близько 14:00, з боку окупованої гори Князя Ігоря ворог застосував стрілецьку зброю в бік Українських захисників. Зазначимо, що подібні свідомі провокації з боку російсько-окупаційних військ поблизу Станиці Луганської вчергове унеможливлюють розведення сил і засобів сторін на цій ділянці.

Окрім цього, в районі н.п. Травневе та Новолуганське, та 6 разів поблизу Кримського наші захисники потрапляли під ворожий вогонь окупантів. Ворог вів провокаційні обстріли з озброєння БМП, гранатометів різних типів та іншого піхотного озброєння.

Донецький напрямок

Підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано 12 порушень режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ.

Прицільні обстріли оборонних позицій захисників України, застосовуючи гранатомети та стрілецьку зброю, ворог вів в районі н.п. Талаківка, Новомихайлівка, Лебединське, Водяне, Гнутове, Павлопіль, та 4 рази по оборонцям Мар’їнки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: