Погода в Україні: сонячно, дощитиме лише в одному регіоні

Читать на русском
Літо в Україні. Спека до +30. Лише у Львівській області очікується мінлива хмарність. Місцями короткочасні дощі, грози, град.

У четвер, 2 серпня, в Україні буде спекотно. Температура повітря в івано-Франківській, Чернівецькій та Рівненській областях становитиме +26...+28, у Волинській, Хмельницькій та Тернопільській областях — 27-29 градусів тепла, на Закарпатті — максимум до +30.

Як пише «Слово і Діло», такі дані Укргідрометцентру.

Де цього літа відпочиватимуть українціВідпочити десь збираються лише 24,4 відсотка українців. Більшість проведе відпустку, не виїжджаючи з країни. Трохи більш ніж 4 відсотки поїдуть за кордон.

У Львівській області очікується мінлива хмарність. Місцями короткочасні дощі, грози, град. Температура повітря вночі становитиме 14–19 градусів тепла, вдень — +25...+30.

В центрі країни — сонячно. Так, у Черкаській та Вінницькій областях повітря прогріється до 26-28 градусів тепла, на Полтавщині, Кіровоградщині та Дніпропетровщині завтра буде +28...+30.

На півночі країни також сухо і тепло. Стовпчик термометра у Київській, Сумській, Чернігівській та Житомирській областях покаже +27...+29. Бездощову погоду 2 серпня обіцяють і на сході. Повітря на Харківщині, Донеччині та Луганщині прогріється до 27-29 градусів з позначкою «+».

На півдні — тепло та сонячно. В Херсонській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській області та в Криму стовпчик термометра покаже +30...+32.

Погода у Києві 2 серпня буде сухою та спекотною, денна температура повітря очікується на рівні +28+29 градусів.

Раніше «Слово і Діло» писало, що рятувальники назвали місця в Києві, де найбрудніше повітря.

Також стало відомо, на яких пляжах не можна купатися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: