У військовій частині в Києві виявили тонни зіпсованої тушонки

Читать на русском
Комісія Міністерства оборони України виявила 176 тонн непридатної для вживання в їжу тушонки у військовій частині 2788 в Києві.

Комісія Міністерства оборони України виявила 176 тонн непридатної для вживання в їжу тушонки у військовій частині 2788 в Києві.

Про це повідомив заступник начальника ГУ розвитку та супроводу Збройних сил Вадим Старощук, передають «Українські новини», пише «Слово і Діло».

«Під час перевірки виявлено ряд порушень вимог чинних нормативно-правових актів, а саме виявлено продовольство без документів, які підтверджують якість та безпеку, а саме тушковане м'ясо з яловичини кількістю більш ніж 176 тонн. Виготовлена ​​ця продукція Товариством з обмеженою відповідальністю «Візит», місто Узин Київської області», – зазначив Старощук.

Він додав, що результати двох лабораторних досліджень підтвердили, що продукти не відповідали наявним вимогам.

«Після проведення службового розслідування за наказом міністра оборони Степана Полторака відповідальні за цю ситуацію посадові особи військової частини притягнуті до дисциплінарної відповідальності, матеріали розслідування передані до військової прокуратури», – йдеться в повідомленні.

Раніше з'ясувалося, скільки військових частин переведуть на нову систему харчування.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: