Полторак не розірвав контракт із постачальником неякісної продукції до ЗСУ

Читать на русском
Очільник Міністерства оборони України Степан Полторак провалив свою обіцянку щодо розірвання контракту з постачальниками неякісної продукції.
Степан Полторак

Міністр оборони Степан Полторак не зміг розірвати контракт із фірмою-постачальником неякісної продукції до військової частини 28-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України в судовому порядку.

Відповідне зобов'язання глави Міноборони «Слово і Діло» зафіксувало наприкінці липня.

Згідно з листом Міноборони, харчування особового складу військової частини А0666 (28 омб) здійснюється відповідно до укладеного Договору про закупівлю послуг з ПП «АРТЕК-СОЮЗ». Командуванням в/ч було зафіксовано порушення санітарних умов при наданні послуг і направлено претензію «АРТЕК-СОЮЗ». Незважаючи на цей факт, «АРТЕК-СОЮЗ» продовжує надавати послуги відповідно до Договору, яким передбачено термін надання послуг до 31 грудня 2016 року.

Таким чином, Степан Полторак провалив свою обіцянку.

Нагадаємо, 24 липня міністр оборони пообіцяв розірвати контракт із постачальником неякісної продукції до ЗСУ в судовому порядку. Відповідну заяву він зробив під час перевірки якості продуктів харчування в/ч 28 омб ЗСУ, де були виявлені запаси неякісних, зіпсованих продуктів харчування. Всі продукти харчування зберігалися в антисанітарних умовах.

«Слово і Діло» зафіксувало 62 обіцянки Степана Полторака, 34 з яких він виконав. Рівень відповідальності міністра – 55%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: