Визначився переможець ЧС-2018 з футболу

Читать на русском
Чемпіонат світу з футболу виграла збірна Франції, яка обіграла у фіналі збірну Хорватії з рахунком 4:2.

Чемпіонат світу з футболу виграла збірна Франції, яка обіграла у фіналі збірну Хорватії з рахунком 4:2.

Про це повідомляє офіційний сайт турніру, передає «Слово і Діло».

ЧС із футболу-2018: як суспільство розділилося навпілНаціональні дружини провели акцію біля будівлі телеканалу Інтер, який не підтримав загальноукраїнський бойкот ЧС-2018 у Росії. Тим часом генсек ООН відвідає ЧС в РФ. Оцінили ситуацію експерти.

Перші два м'ячі забили хорвати: на 18-й хвилині Маріо Манджукич вразив ворота своєї команди, а Іван Перішич на 28-й - ворота суперника.

Потім тричі забивали французи: Антуан Грізманн з пенальті (38-я хвилина), Поль Погба (59-я) і Кіліан Мбаппе (65-я). На 69-й хвилині гри автор автоголу Манджукич забив і в ворота суперника, встановивши остаточний рахунок.

У фінальному поєдинку Чемпіонату світу Хорватія грала вперше. Чемпіоном світу Франція стала вдруге в історії. Впешре це сталося в 1998 році після перемоги в фіналі над збірною Бразилії (3: 0). У 2006 році французи програли фінал італійцям по пенальті.

Раніше президент Петро Порошенко відреагував на скандал, що розгорівся навколо хорватських футболістів Домагоя Віди та Огнена Вукоєвича через фразу «Слава Україні!».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: