Порошенко відреагував на скандал із хорватськими футболістами

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко зазначив, що хорвати як ніхто інший знають, чого варта підтримка у скрутні часи.

Україна готова підтримати справжніх друзів.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 11 липня, президент Петро Порошенко написав на своїй сторінці в Instagram, коментуючи скандал, що розгорівся навколо хорватських футболістів Домагоя Віди та Огнена Вукоєвича через фразу «Слава Україні!».

Макрон зібрався на ЧС-2018. Коли завершаться спроби домовитися з Путіним?Президент Франції приїде до Росії на півфінальний матч, який пройде 10 липня в Санкт-Петербурзі. У ситуації розбирались експерти.

Голова держави зазначив, що хорвати як ніхто інший знають, чого варта підтримка у скрутні часи.

«Історія відносин українців і хорватів йде корінням у глибину століть. Хорвати як ніхто інший знають, чого варта підтримка в часи скрути, в дні тяжкого протистояння. Тим цінніші для нас слова підтримки Домагоя Віди та Огнена Вукоєвича. Україна цінує цю підтримку, і, звичайно, теж готова підтримати справжніх друзів. Слава Україні!» - написав Порошенко.

Нагадаємо, після перемоги збірної Хорватії над збірною РФ екс-гравець київського Динамо Домагой Віда, а також скаут київського клубу Огнен Вукоєвич відсвяткували перемогу, записавши відеозвернення зі словами «Слава Україні!».

Через це Віді було винесено попередження, а Вукоєвича відсторонили від ЧС-2018, оштрафували, і як пізніше повідомлялося, звільнили з посади помічника тренера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: