Під ВР, де мітингують автомобілісти з єврономерами, запалили димові шашки

Читать на русском
Під Верховною Радою України, де мітингують власники авто з іноземною реєстрацією, запалили димові шашки.

У середу, 11 липня, під Верховною Радою України, де мітингують власники авто з іноземною реєстрацією, запалили димові шашки.

Як пише «Слово і Діло», судячи з фото, на місці присутні працівники правоохоронних органів, передає «Апостроф».

Авто на «євробляхах»: як Рада пропонує вирішити проблемуУ Раді з'явилися два законопроекти, що передбачають зміни вартості розмитнення авто на іноземних номерах.

Раніше власники автомобілів з іноземною реєстрацією, які заблокували низку центральних вулиць у Києві, оголосили свої вимоги: скасувати постанову Кабінету міністрів №475, згідно з яким українські поліцейські отримали доступ до митної базі «Інспектор-2006», і внести до порядку денного Верховної Ради законопроекти №8487 та 8488, які знижують акциз на розмитнення машин.

Як писало «Слово і Діло», заблоковані автомобілями з єврономерами урядовий квартал, вулиця Грушевського та Європейська площа. Також рух ускладнений на Хрещатику до Бессарабської площі й на вулиці Басейній.

Водночас народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко, коментуючи акцію власників авто на іноземних номерах під стінами ВР, заявив, що акція «замовлена тими, хто кришує контрабанду».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: