Власники авто на єврономерах оголосили безстрокову акцію протесту

Читать на русском
У центрі Києва проходить акція протесту громадської організації Авто Євро Сила. Євробляхи спричинили затори.

У центрі Києва проходить акція протесту громадської організації «Авто Євро Сила», що представляє права та інтереси власників автомобілів на європейській реєстрації.

Як інформує «Слово і Діло», соссилкой на пост в Facebook акцію влаштувало співтовариство «Київ Автомобільний».

Ми загралися: Южаніна назвала перешкоду для легалізації авто на єврономерахНіна Южаніна вважає за можливе обговорювати з активістами законопроект про механізм легалізації вже завезених в країну автомобілів з єврономерами.

Організатори пояснили, що проїзд в центі столиці буде значно ускладнений по маршруту проведення безстрокової акції, а саме - Кабінет Міністрів України, Верховна Рада України, вул. Грушевського, вул. Шовковична, вул. Садова, вул. Липська, вул. Інституцька, урядовий кварта

Також активісти відзначили, що, в урядовий квартал прибули близько 10 тисяч автомобілів зі всієї країни.

«Більш 20 000 активістів готові до проведення безстрокової акції протесту біля Кабміну і ВРУ», - зазначено в повідомленні.

Авто на єврономерах: непрості рішення напередодні виборчого сезонуЧас спливає, а євроблях стає дедалі більше. Чи вдасться знайти консенсусне рішення й врахувати інтереси і держави, і бізнесу, і пересічних громадян, прогнозував політолог Олександр Радчук.

Нагадаємо, сьогодні в центрі Києва затори через протести власників автомобілів на Єврономер.

Як стало відомо, учасники акції протесту вимагають скасувати право поліції перевіряти авто по митній базі.

Нагадаємо, Кабінет міністрів розширив повноваження поліції своєю постановою у вигляді експерименту. Поліцейські отримали можливість відстежувати терміни перебування в Україні авто на єврономер і застосовувати санкції до порушників.

Раніше Южаніна назвала суму штрафу за автомобіль на єврономерах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: