Денисенко розповів, хто замовив акцію водіям на єврономерах у Києві

Читать на русском
Депутати говорять, що акція євробляхерів у центрі Києва, зокрема під стінами Верховної Ради, замовлена тими, хто кришує контрабанду.

У центрі Києва, зокрема під стінами Верховної Ради, в середу, 11 липня, відбувається «політична акція, замовлена тими, хто кришує контрабанду».

Про це в коментарі журналістам заявив народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко, коментуючи акцію власників авто на іноземних номерах під стінами ВР.

Розмитнення авто: Южаніна вже два тижні зволікає із законопроектом для власників «євроблях»Южаніна пообіцяла компромісні умови легалізації для власників авто з іноземною реєстрацією, от тільки законопроект усе ніяк не подасть.

«Крім тих вимог, які «євробляхери» раніше регулярно висували, сьогодні з’явилася абсолютно несподівано ще одна вимога – переглянути постанову 479. Це постанова про боротьбу з контрабандою. Як на мене, це вже виходить за рамки будь-якого розуміння будь-яких процесів», – підкреслив Денисенко, якого цитує прес-служба політсили.

Він зауважив, що вимога скасувати боротьбу з контрабандою виглядає досить незрозумілою.

Гройсман розповів, коли вирішить питання з «євробляхами»Кабінет Міністрів готовий протягом місяця врегулювати питання автомобілів з іноземною реєстрацією.

«Адже коли люди говорять, що немає грошей, щоб купити машину з дорогим акцизом, це ще зрозуміло. Але коли люди говорять про те, що нам потрібно скасовувати боротьбу з контрабандою й скаосвувати всі ті процеси, які тривають останнім часом в Україні в цій сфері, то для мене це вже виглядає як політична замовлена акція тими, хто «кришує» контрабанду», – зазначив Денисенко.

Нагадаємо, 11 липня в центрі Києва розпочалася акція протесту водіїв автомобілів на єврономерах.

Заблоковані автомобілями з єврономерами урядовий квартал, вулиця Грушевського та Європейська площа. Також рух ускладнений на Хрещатику до Бессарабської площі та на вулиці Басейній.

Також у Раді з'явилися два законопроекти, що передбачають зміни вартості розмитнення авто на іноземних номерах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: