Під Києвом напали на працівників облгазу

Читать на русском
У Київоблгазі заявляють про напад на своїх співробітників із боку невідомих осіб під Києвом. Про це в середу, 11 липня, повідомляє прес-служба товариства в Facebook.

У Київоблгазі заявляють про напад на своїх співробітників із боку невідомих осіб під Києвом.

Ціна на газ для населення: чи буде подорожчання в 2018 роціСлово і Діло розбиралось, як може зрости ціна на газ для українців, а також, що коїться з тарифами на тепло в областях.

Про це в середу, 11 липня, повідомляє прес-служба товариства в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Невстановлені особи в чорній формі перешкоджають проведенню планових робіт із підготовки до опалювального сезону міста Бровари. Зазначені протиправні дії можуть призвести до перебоїв у газопостачанні окремих районів міста», - йдеться в повідомленні.

Як запевнили в облгазі, всі дозвільні документи на виконання робіт, узгоджені з місцевою владою, співробітники компанії надали для ознайомлення працівникам поліції, які прибули за викликом в с. Перемога по вул. Заводська, де все й відбувається.

Однак, за інформацією суспільства, заходи щодо встановлення осіб правопорушників і припинення перешкоджання законній господарській діяльності поліцейські не вжили. У компанії також додали, що про зазначений інцидент повідомили компетентні правоохоронні органи.

Раніше стало відомо, коли українцям підвищать ціну на газ.

Також відзначимо, були названі дві моделі розрахунку ціни газу для МВФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: