Гройсман розповів українцям, коли підвищать ціну на газ

Читать на русском
Уряд України розробляє формулу ціни на газ всередині країни, яка враховувала б поточну економічну ситуацію і глибокий соціальний аспект.

Уряд України розробляє формулу ціни на газ всередині країни, яка враховувала б поточну економічну ситуацію і глибокий соціальний аспект.

Як пише «Слово і Діло», про це в ефірі одного з телеканалів сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає УНН.

Ціна на газ для населення: чи буде подорожчання в 2018 роціСлово і Діло розбиралось, як може зрости ціна на газ для українців, а також, що коїться з тарифами на тепло в областях.

«У цьому опалювальному сезоні ціни не підвищувалися. Я дотримав своє слово. Але на майбутні періоди ми повинні знайти формулу, яка буде перешкоджати необ'єктивним цінами всередині країни. Я підкреслюю, що треба дивитися на соціальний аспект, соціальний фактор, який може вплинути на погіршення якості життя громадян. Справедлива формула всередині країни і соціальний захист людей», - заявив Гройсман.

Раніше Кабінет міністрів України вирішив відкласти підвищення ціни на газ для населення ще на два місяці і продовжити до 1 червня спеціальну вимогу для «Нафтогазу» і облгазів поставляти блакитне паливо без зміни поточних цін.

Також «Газпром» зарезервував в звітності всю суму боргу «Нафтогазу».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: