В Україні в двох областях оголосили жалобу

Читать на русском
У Закарпатській області суботу, 7 липня, оголошено днем жалоби за бійцями, які загинули на Рівненському полігоні.  Також  у Ніжині оголосили жалобу через загибель дітей.

У Закарпатській області суботу, 7 липня, оголошено днем жалоби за бійцями 15 окремого гірсько-піхотного батальйону з Ужгорода, які загинули 6 липня на Рівненському полігоні. Також у Ніжині оголосили триденну жалобу через загибель дітей.

Як пише «Слово і Діло», відповідні розпорядження підписали голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль та мер Ніжина Анатолій Лінник.

З'явилося фото міномета «Молот», котрий розірвавсяОпубліковане фото міномета «Молот», через розрив якого на Рівненському полігоні загинули троє військовослужбовців, а ще дев'ять отримали поранення.

Згідно з розпорядженням, 7 липня на будинках державної влади, органів місцевого самоврядування, державних установах, підприємствах та організаціях Закарпатської області буде приспущено державний прапор.

«Крім того, установам та організаціям незалежно від форми власності рекомендовано скасувати проведення розважально-концертних заходів», - вказано в документі.

В ОДА зазначили, що двоє загиблих військових були родом з Ужгорода, один - із Перечина.

Як відомо, троє із дев’яти поранених військових перебувають у тяжкому стані. Їх вертольотом евакуювали до Львівського військово-медичного клінічного центру.

Військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху на Рівненському полігоні, в результаті якого загинули троє бійців.

Також день жалоби в Ніжині, що на Чернігівщині. 6, 7 та 8 липня у Ніжині скасували усі розважально-концертні, спортивні та інші культурно-масові заходи місцевого значення

Нагадаємо, в Ніжині в двоповерховій недобудованій будівлі сталося обрушення бетонної плити. Під плитою загинуло 3 дитини 2004 та 2006 років народження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: