Вибух на полігоні в Рівненській області: кількість загиблих зросла

Читать на русском
Кількість військовослужбовців, які загинули у результаті розриву міномета під час навчань на полігоні у Рівненській області, зросла.

Кількість військовослужбовців, які загинули у результаті розриву міномета під час навчань на полігоні у Рівненській області, зросла.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили у Закарпатській обласній держадміністрації.

За останніми даними, у результаті інциденту двоє військових загинули на місці, ще двоє - по дорозі до лікарні. Раніше повідомлялося про трьох загиблих.

«У ході військових навчань на Рівненському полігоні загинули четверо бійців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону, який входить до складу 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади і базується в Ужгороді. Ще четверо бійців поранені», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, всі загиблі були ветеранами АТО.

«Усі військові - учасники бойових дій, досвідчені бійці, які неодноразово демонстрували свій героїзм, відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність України на Донбасі», - розповів глава ОДА Геннадій Москаль.

Раніше повідомлялося, що у п'ятницю, 6 липня, на полігоні у Рівненській області під час військових навчань розірвався міномет.

Міноборони основною версією інцидента назвало порушення техніки безпеки.

Президент України Петро Порошенко тимчасово заборонив використання окремих мінометів на військових навчаннях на час розслідування вибуху на Рівненському полігоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: