П'ятниця в Раді: що запланували депутати

Читать на русском
Ранкове пленарне засідання ВР у п'ятницю традиційно розпочнеться з години запитань до уряду.

Засідання Верховної Ради у п'ятницю, 6 липня, традиційно розпочнеться з години запитань до уряду, депутати також планують розглянути законопроект щодо гарантій підвищення спортивної майстерності молоді.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в порядку денному сесії, опублікованому на сайті парламенту.

Погоджувальна рада: за що виступають фракції та групиЦього тижня Верховна Рада планує звільнити й призначити нових членів Центральної виборчої комісії.

Ранкове пленарне засідання в п'ятницю традиційно розпочнеться з години запитань до уряду. Після цього, згідно з порядком денним, передбачений розгляд законопроекту №4186 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення гарантій підвищення спортивної майстерності молоді».

Далі депутати збираються ухвалити проект постанови №5576 «Про внесення змін до постанови Верховної Ради України «Про призначення в 2016 році іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених».

Нагадаємо, вчора Рада зірвала розгляд нового складу ЦВК.

Як розповіли експерти «Слову і Ділу», в парламенті міні-криза. Недовіра між фракціями коаліції зростає, а голосування поки поставлене на паузу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: