Microsoft запускає блокчейн-партнерство на Тайвані

Читать на русском
Компанія Microsoft Taiwan уклала альянс з Digital China і Hot Cool для спільного створення блокчейн-інфраструктури в Азії.

Компанія Microsoft Taiwan уклала альянс з Digital China і Hot Cool для спільного створення блокчейн-інфраструктури в Азії.

Компанії збираються впроваджувати технологію розподіленого реєстру в сфери фінансів, розваг і електронної комерції.

Блокчейн у держструктурах: які країни вже використовують технологіюБлокчейн вже успішно використовується в 14 країнах світу, включно з Україною, де земельний кадастр працює на цій технології.

Про це стало відомо на конференції в Тайбеї, пише «Слово і Діло».

«На Тайвані багато першокласних розробників і технічних фахівців, їх інноваційне мислення не можна недооцінювати. У той же час регіон володіє хорошим виробничим і науково-дослідним фундаментом, а також відмінним географічним положенням», - заявив генеральний директор Microsoft Taiwan Сун Джікан.

Нові блокчейн-рішення будуть створюватися на основі хмарного сервісу Microsoft Azure і Microsoft Azure Blockchain Workbench. У компанії вважають, що ці програми дозволять збільшити обчислювальні потужності і підвищити безпеку блокчейн-сервісів Digital China.

Hot Cool буде керувати хмарними рішеннями і виступати посередником між корпоративними і публічними провайдерами. Планується, що все це скоротить час на створення інфраструктури для блокчейн-компаній.

Учасники конференції зійшлися в тому, що блокчейн повинен поєднуватися з іншими технологіями, такими як «інтернет речей», біометрія і штучний інтелект. На думку виконавчого директора венчурної компанії Kuber Capital Ху Дея, цифрова революція повинна починатися з області фінансових послуг.

Раніше влада південного штату Андхра-Прадеш в Індії зобов'язала готелі реєструвати клієнтів за допомогою спеціальної блокчейн-системи.

А Сан-Марино хоче стати світовим блокчейн-хабом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: