Готелі в Індії впровадять блокчейн-систему реєстрації гостей

Читать на русском
Влада південного штату Андхра-Прадеш в Індії зобов'язала готелі реєструвати клієнтів за допомогою спеціальної блокчейн-системи.

Влада південного штату Андхра-Прадеш в Індії зобов'язала готелі реєструвати клієнтів за допомогою спеціальної блокчейн-системи.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це пише Coindesk.

Блокчейн у держструктурах: які країни вже використовують технологіюБлокчейн вже успішно використовується в 14 країнах світу, включно з Україною, де земельний кадастр працює на цій технології.

Власники індійських готелів зобов'язані щомісяця надавати владі і правоохоронним органам дані про гостей. Поліція порівнює цю інформацію зі списками злочинців і зниклих безвісти. На сьогоднішній день часто бізнесмени готують документацію про клієнтів вручну - це може привести до того, що деякі папери пропадають при їх транспортуванні і зберіганні.

Готелі будуть впроваджувати систему реєстрації клієнтів від компанії Zebi з технологією штучного інтелекту, яка автоматично буде переглядати імена гостей з різних баз даних. Крім того, технологія Zebi знизить кількість перевірок від поліцейських і, відповідно, тиск на бізнес. При цьому невідомо, скільки коштуватиме готелям впровадження цієї системи.

Використання блокчейна дозволить не тільки знизити вартість перевезення і зберігання документів, а й заощадити на часі, який бізнесмени витрачають на підготовку паперів.   Нагадаємо, Сан-Марино хоче стати світовим блокчейн-хабом.

А в Україні створять партію на блокчейні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: