Тимошенко заявила, що Порошенко у змові з керівниками «Л/ДНР» (доповнено)

Читать на русском
Петро Порошенко через посилення військової ескалації на сході планує оголосити воєнний стан і чином заблокувати проведення виборів.

Чинний президент Петро Порошенко через посилення військової ескалації на сході планує оголосити воєнний стан і заблокувати проведення виборів в Україні.

Як пише «Слово і Діло», про це заявила Юлія Тимошенко в ефірі програми «Доброго ранку, країно!».

Порошенко має намір ініціювати ескалацію війни в Україні заради збереження своєї владиЮлія Тимошенко

«Президент Петро Порошенко має намір запровадити воєнний стан в Україні й не проводити вибори в принципі. Зараз розпочався переговорний процес із тими, хто нібито очолює так звані «ДНР» і «ЛНР» із тим, щоб ініціювати початок великої війни. Порошенко хоче, щоб були додатково захоплені території України, щоб усе палало, щоб війна розійшлася й вийшла на новий високий рівень», – розповіла політик.

За її словами, якщо «такий план Порошенка» стане очевидним, він не зможе залишитися на ще один термін президентства.

«Зупиніться в своєму прагненні до корупційних грошей і збереженні влади будь-якою ціною, адже ніщо не допоможе чинному президенту залишитись на другий термін і надалі принижувати країну», – сказала Тимошенко.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розібралося, в чому повторилася Тимошенко в «Новому курсі України» та хто з політиків уже давав схожі обіцянки.

Раніше ми писали, як Порошенко порушує Конституцію.

Також пропонуємо почитати, скільки обіцянок президента залишаються невиконаними за рік до виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: