Ідеальна Дніпропетровська область: якби мажоритарники виконували обіцянки

Читать на русском
Слово і Діло знову трохи помріяло й представило, що було б, якби мажоритарники Дніпропетровської області виконали свої обіцянки.
Слово і Діло

У середині квітня група народних депутатів запропонувала перейменувати Дніпропетровську область на Січеславську. Парламентський комітет недавно навіть підтримав це рішення. Невідомо, чи зможуть депутати довести своє починання до кінця, а ми вирішили представити, як би виглядала поки ще Дніпропетровська область, якби мажоритарники виконували всі свої запевнення.

Нікополь, Орджонікідзе та Нікопольський район могли б залишати податки великих підприємств для фінансування соціальних програм регіону. Принаймні так у своїй програмі обіцяв Андрій Шипко. Але депутат не проголосував у парламенті за законопроекти, які передбачають фінансову децентралізацію в Україні. І своїх ініціатив також не вніс.

Жителі Дніпра вже з червня минулого року мали милуватися реконструйованим стадіоном пляжних видів спорту в Молодіжному парку. Але поки для виконання робіт обрали компанію й склали проектно-кошторисну документацію, Іван Куліченко свою обіцянку вже провалив.

Люди з інвалідністю могли б скористатися пандусом на пляжі в Дніпрі, якби Тетяна Ричкова виконала обіцянку і його встановили.

Дмитро Ярош обіцяв ще в 2016 році внести до Верховної Ради законопроект про референдум, який мав забезпечити механізм контролю за чиновниками. Але ані жителі Дніпропетровської області, ані інші українці цього законопроекту не дочекалися.

Не отримали жителі області після народження дитини збільшену допомогу. минулого року Максим Курячий хотів внести до державного бюджету-2018 відповідну поправку, але власну ж обіцянку проігнорував.

Жінки в Дніпропетровській області зможуть вийти пенсію в 55 років. Було б добре, але Костянтин Павлов забув про обіцянку повернути цей пенсійний вік. За пенсійну реформу він не голосував і своїх законопроектів також не напрацював.

Приємного перегляду!

Как бы выглядела Сичеславская область, если бы мажоритарщики исполнили все свои обещанияСлово і Діло

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» уявило, як виглядала б Чернігівська область, якби мажоритарники виконали всі свої обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: