У Дніпропетровській області на ремонті доріг розікрали 4 мільйони

Читать на русском
Керівництво однієї з фірм Дніпропетровської області розікрало на ремонті інфраструктурних об'єктів понад 4 млн гривень.

Керівництво однієї з фірм Дніпропетровської області розікрало на ремонті інфраструктурних об'єктів понад 4 млн гривень.

Як повідомили в Генпрокуратурі, між комунальним підприємством Тернівської міської ради та приватними підприємцями було укладено договір на виконання капітального та поточного ремонту будівель, споруд, доріг та інших робіт, пише «Слово і Діло».

Сніг зійшов разом з асфальтом: що пишуть у соцмережах про стан доріг в УкраїніСтан українських доріг наразі жахливий. Що про це пишуть у соцмережах – у добірці Слова і Діла.

«Засновник приватного підприємства, діючи в складі організованої групи з директором зазначеного підприємства, посадовою особою, яка здійснювала технічний нагляд за будівництвом, і своїм братом, який фактично керував діями злочинної групи, умисно, з корисливих мотивів значно зменшив обсяги фактично виконаних робіт», - йдеться в повідомленні.

Більш того, їхня якість не відповідала вимогам нормативно-правових актів у галузі будівництва. Зловмисники фактично не виконали роботи по закладці в дорожнє покриття вирівнюючого шару щебеню, а також завищили вартість асфальтобетонної суміші.

«Всього в період 2016-2017 років встановлено 10 епізодів злочинної діяльності вказаних осіб (ремонт 10 доріг). Загальна сума завданих збитків - понад 4,3 млн гривень», - зазначили у відомстві.

Раніше у Гройсмана вирішили ремонтувати дороги системно.

Нагадаємо також, що турецька компанія займеться ремонтом доріг в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: