Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Куліченко запевнив, що в червні 2017 року буде завершена реконструкція стадіону пляжних видів спорту в Молодіжному парку Новокодацького району

2 грудня 2016 року народний депутат України Іван Куліченко запевнив, що в червні 2017 року буде завершена реконструкція стадіону пляжних видів спорту в Молодіжному парку Новокодацького району (м.Дніпро).
Не виконано
Сказано 2 грудня 2016 р.

Джерело

  • https://infokava.com/50340-v-dnepre-sostoyalos-torzhestvennoe-otkrytie-plyazhnogo-stadiona.html
  • https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-08-21-001361-a
  • Лист Дніпровської міської ради від 17 жовтня 2017 року
  • https://www.youtube.com/watch?v=AsE9H3RqVYs

Результат

Лише наприкінці серпня 2017 року на сайті публічних закупівель «Prozorro» було оприлюднено компанію-переможця для виконання робіт по будівництву стадіону пляжних видів спорту в Дніпрі.

У відповіді на наш запит до Дніпровської міської ради щодо вказаного питання директор департаменту гуманітарної політики Ксенія Сушко повідомила, що на теперішній час проектно-кошторисна документація перебуває в процесі узгодження в Державному науково-дослідному та проектно-вишукувальному інституті «НДІпроектреконструкція». Будівництво вказаного стадіону планується завершити у 2018 році. Обіцянку вважаємо невиконаною, беручи до уваги терміни її виконання.

Зазначимо, у травні 2018 року Іван Куліченко взяв участь в делегації по перевірці будівництва стадіону пляжних видів спорту, яке планують завершити вже у вересні цього року (відео).