Мріяти не шкідливо: як виглядала б Чернігівська область, якби всі обіцянки виконувалися

Читать на русском
Слово і Діло уявило, як виглядала б Чернігівська область, якби мажоритарники справлялися зі своїми обіцянками.
Слово і Діло

На жаль, світ, в якому українські політики виконують усі свої обіцянки, – це утопія. Однак ніщо не заважає нам хоча б помріяти й уявити, як у такому разі виглядала б країна. Сьогодні «Слово і Діло» пропонує уявити, що собою являла б Чернігівська область, якби мажоритарники виконали всі свої запевнення.

Дуже гарним було б місто Ніжин: минулого року депутат Олександр Кодола планував реконструювати там центральну площу й відкрити пішохідний фонтан. Однак не склалося. Поки міська рада розробляла документацію, а містобудівна рада розглядала пропозиції, рік уже закінчився. Будівництво пішохідного фонтану взагалі відклали на 2018-2019 роки, віддавши перевагу реалізації проекту з будівництва міні-футбольного поля зі штучним покриттям на місцевому стадіоні «Спартак».

Минулого року жителі села Ганнівка могли б насолоджуватися вуличним освітленням. Але Анатолій Євлахов, який обіцяв залучити кошти для завершення проекту, по-перше, пообіцяв те, що до його компетенції не належить, а по-друге, питання так і не вирішив.

Також завдяки Євлахову українки й, зокрема, жительки Чернігівської області могли б виходити на пенсію в 55 років. Очевидно, народний депутат забув про цю свою обіцянку, тому що минулого року підтримав у Верховній Раді законопроект, який передбачає підвищення пенсійного віку (до 60 років за наявності трудового стажу від 25 років). Крім того, Євлахов обіцяв запровадити народну законодавчу ініціативу. Але, мабуть, вирішив, що робити цього не варто, й відповідної законодавчої ініціативи не вносив.

Максим Микитась збирався розробити й впровадити інноваційні програми відновлення та рекультивації бідних ґрунтів українського Полісся. Але щось пішло не так і жодних ідей парламентар не ініціював.

А ще жителям Чернігівської області й усім українцям на законодавчому рівні індексували зарплати та пенсії. Ви про там таке не чули? І ми ні, тому що Сергій Березенко свою обіцянку не виконав. Хоча депутат підтримав у Раді підвищення прожиткового мінімуму та підвищення пенсій, але для індексації нічого не зробив.

Приємного перегляду!

Как бы выглядела Черниговская область, если бы мажоритарщики исполнили все свои обещанияСлово і Діло

Нагадаємо, раніше ми уявляли, як виглядав би Тернопіль, якби його мер Сергій Надал виконав усі свої обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: