Журналіст Гнап вирішив іти в політику

Читать на русском
Український журналіст Дмитро Гнап заявив, що вирішив змінити фах і стати політиком. Гнап зазначив, що братиме участь у парламентських виборах.

Український журналіст Дмитро Гнап заявив, що вирішив змінити фах і стати політиком.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на сторінку журналіста в соцмережі Facebook.

День журналіста в Україні: що пишуть у соцмережахДень журналіста святкують сьогодні в Україні. Слово і Діло подивилося, що з цього приводу пишуть у соцмережах.

Гнап зазначив, що братиме участь у парламентських виборах, але ще не вирішив разом із якою політичною силою. Він також закликав «демократичних політиків» виставити єдиного кандидата на виборах президента.

«Бо я можу зробити ще тисячу журналістських розслідувань. Викрити ще дві тисячі корупціонерів. Але бачу, як рік за роком вони все спокійніше почуваються. І нахабно сміються тобі в обличчя, знаючи, що навіть втративши посаду, влаштують туди свого кума, через якого так само крастимуть наші податки і наше спільне майно. Чим більше їх там, а нас там менше - тим довше триватиме ця безнадія. Тим більше людей поїде з країни. Чим більше нас там, а їх там менше, тим більше шансів на справжні зміни. Це не політологія. Це фізика, друзі. Природа не терпить порожнечі. Якщо порожнеча не заповнюється твердою речовиною, вона заповнюється лайном. Тому настав час викидати лайно з влади. Даруйте вже за прямоту і відвертість», - написав Дмитро Гнап.

Раніше стало відомо, що Герасим'юк звільняється з посади заступника голови Нацради.

Нагадаємо також, що під Запоріжжям журналісти потрапили в ДТП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: