Труханов видавав довіреність на представлення інтересів його співмешканки – НАБУ

Читать на русском
В Антикорупційному бюро продовжують розбиратися в справі про можливе декларування недостовірної інформації мером Одеси.
Геннадій Труханов і Тетяна Колтунова

Детективи Національного антикорупційного бюро встановили, що міський голова Одеси Геннадій Труханов видавав довіреність невідомій фізичній особі на представлення інтересів Тетяни Колтунової, з якою він, скоріш за все, спільно проживає.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

За версією Бюро, Труханов не вказав у декларації за 2015-2016 роки особу, з якою він має спільний побут та ознаки сім'ї. Також у деклараціях мера Одеси немає майна зазначеної особи, яким вона володіє.

Геннадій ТрухановМіський голова Одеси

За інформацією журналіста «Слова і Діла», йдеться, скоріш за все, про Тетяну Колтунову, яку в ЗМІ називають дружиною Труханова. Саме в її квартирі, розташованій в Одесі в житловому комплексі Ark Palace в районі «Аркадії» на відстані 1 км від узбережжя Чорного моря, площею близько 300 кв. м, НАБУ проводило обшук. У Бюро повідомляли, що знайшли в цій квартирі одяг, взуття, документи, електронні носії інформації та інше, а також обладнаний і розміщений у цій квартирі особистий кабінет Труханова, що свідчить про наявність ознак сім'ї з Колтуновою.

Також детективи встановили, що Труханов у травні 2015 року видавав довіреність невідомій фізособі на представлення інтересів Колтунової. У Бюро вирішили перевірити цю інформацію й просили суд надати доступ до документів приватного нотаріуса, який засвідчував зазначену довіреність. Детектив вказував, що ці документи допоможуть отримати повні відомості про обставини укладення вищевказаної довіреності, а також містити в собі відомості про зв'язок між Трухановим і Колтуновою як особами, що спільно проживають, пов'язані спільним побутом, мають взаємні права та обов'язки.

Суд клопотання задовольнив.

Нагадаємо, НАБУ розслідує можливу брехню в декларації Труханова.   Раніше суд дозволив меру Одеси виїзд за кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: