Із заступника Труханова зняли електронний браслет

Читать на русском
Солом'янський райсуд Києва ухвалив рішення про зняття електронного засобу контролю з заступника голови Одеської міської ради Павла Вугельмана.

Солом'янський райсуд Києва ухвалив рішення про зняття електронного засобу контролю з заступника голови Одеської міської ради Павла Вугельмана.

Про це йдеться в постанові суду від 6 червня, передає «Слово і Діло».

НАБУ затримало мера Одеси Труханова: реакція соцмережГеннадія Труханова та його заступника вчора затримали в аеропорту Бориспіль. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

Відзначається, що прокурор САП Валентин Мусіяка звернувся до суду з клопотанням про продовження терміну дії обов'язків, покладених на Вугельмана, на два місяці.

«Клопотання - задовольнити, частково. Продовжити підозрюваному термін дії обов'язків до 6 серпня 2018 року, покладених на нього постановою слідчого судді Солом'янського райсуду Києва від 15 лютого 2018 року про обрання запобіжного заходу у вигляді особистої поруки, продовженого останній раз до 9 червня 2018 року включно постановою слідчого судді Солом'янського райсуду міста Києва від 11 квітня 2018 року», - йдеться в постанові суду.

Зокрема, Вугельман не може відлучатися з населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу детектива, прокурора або суду; повинен прибувати за кожною вимогою до детективів НАБУ і повідомляти детективам НАБУ, прокурору або суду про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування зі свідками, здати на зберігання свої паспорти.

«У задоволенні решти вимог клопотання - відмовити», - йдеться в документі.

Раніше, крім названих обов'язків, Вугельман був зобов'язаний носити електронний браслет.

Нагадаємо також, НАБУ отримало доступ до телефону заступника Труханова.

Відзначимо, 13 червня суд наклав арешт на вилучені речі підозрюваного по «справі Труханова».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: