Жебрівський назвав свої основні завдання на новій посаді

Читать на русском
Павло Жебрівський прокоментував своє призначення аудитором Національного антикорупційного бюро, заявивши, що зробить свій внесок в ефективність органу.

Павло Жебрівський прокоментував своє призначення аудитором Національного антикорупційного бюро, заявивши, що зробить свій внесок в ефективність органу.

Жебрівського призначили аудитором НАБУ: реакція соцмережПавло Жебрівський призначений аудитором НАБУ за квотою президента. Що про це думають у соцмережах – в огляді Слова і Діла.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Він подякував президенту за довіру й пообіцяв, що докладе максимум зусиль, щоб «сумлінно й гідно» виконувати покладені обов'язки.

«НАБУ – саме той орган, який має служити цій меті. Своє ж завдання в складі комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) НАБУ бачу в тому, щоб допомогти зробити цей орган максимально прозорим та ефективним. Головне в справі аудиту НАБУ – не нашкодити, щоб разом із водою не виплеснути дитину», – написав він.

Крім того, Жебрівський взяв на себе зобов'язання «неупереджено, справедливо та безвідносно до політичних вподобань і підтекстів» проводити оцінку діяльності НАБУ.

Раніше експерт «Слова і Діла» проаналізував, що підштовхнуло Жебрівського до звільнення та чи будуть перестановки в області.

Також відзначимо, що екс-голова Донецької військово-цивільної адміністрації Жебрівський обіймав свою посаду з 11 червня 2015 року до початку червня 2018 року – за цей час він виконав 38 обіцянок (з 108), майже стільки ж провалив, а ще 34 – виконати не встиг. Рівень його відповідальності становить 35%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: