Уряд схвалив стратегію розвитку ОПК до 2028 року

Читать на русском
Кабінет міністрів підтримав проект розпорядження про схвалення Стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України на період до 2028 року.

Кабінет міністрів підтримав проект розпорядження «Про схвалення Стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України» на період до 2028 року.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу, 20 червня, передає «Слово і Діло».

«Проектом пропонується схвалити Стратегію оборонно-промислового комплексу в період до 2028 року. Також визначити напрямки реалізації середньострокових реформ оборонно-промислового комплексу України й відповідного законодавства, яке має бути ухвалене у Верховній Раді», – сказав перший віце-прем'єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Оборона України: чим будуть озброювати армію в 2018 роціРНБО затвердила основні показники державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки. Про забезпечення армії цього року розповіли експерти.

За його словами, реалізація стратегії дозволить розпочати другий етап реформи оборонно-промислового комплексу, основні завдання якої були сформовані в період 2016-2017 років.

«Ми завершимо проведення інституційної перебудови оборонно-промислового комплексу, вдосконалюємо функціонування на всіх рівнях системи оборонної промисловості України», – зазначив Кубів.

Раніше в Міноборони назвали причини нестачі боєприпасів.

Також відзначимо, що Міноборони показало нові казарми на полігоні «Широкий Лан».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: