Кличко провалив обіцянку про відновлення шляхопроводу на проспекті Комарова

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко провалив обіцянку, що повністю оновлений шляхопровід на перетині проспекту космонавта Комарова та бульвару Вацлава Гавела буде готовий навесні 2018 року.

Таку обіцянку він дав 1 серпня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Частина ремонтних робіт буде завершена восени. А загалом повністю оновлений шляхопровід буде готовий навесні 2018 року. Дуже великий обсяг робіт. Це не ремонт і не реконструкція. Фактично, це повне відновлення шляхопроводу», – сказав Кличко, додавши, що загальна вартість робіт складатиме 96 млн грн. Рух трамваїв планувалося відновити з 1 вересня.

Віталій КличкоМіський голова Києва

Однак, в Київській міській державній адміністрації «Слову и Ділу» повідомили, що станом на 18 червня 2018 року ремонт шляхопроводу на перетині проспекту космонавта Комарова та бульвару Вацлава Гавела триває.

За інформацією «Київавтодору» продовжується ремонт прогонової будови, облаштування зовнішнього освітлення, будівництво та оздоблення зупинки трамвая «Проспект Космонавта Комарова», установка двох ліфтів, монтаж навісів і обробка трамвайних платформ на шляхопроводі.

Незважаючи на обіцяний Кличко термін, остаточне завершення всіх робіт планується в кінці серпня поточного року.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Кличко дав 415 обіцянок, з них 190 виконав і 124 – провалив.

Раніше ми писали, що столична влада звернулася до суду, щоб змусити НАК «Нафтогаз» укласти договір на газопостачання «Київтеплоенерго».

Чотири роки на посаді мера Києва: як виконує обіцянки Кличко – на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: