У кафе Маріуполя сталася бійка через меню російською мовою

Читать на русском
У Маріуполі поліція почала перевірку за фактом побиття підполковника Державної прикордонної служби України Станіслава Кероди в кафе за його вимогу подати меню українською мовою.

У Маріуполі поліція почала перевірку за фактом побиття підполковника Державної прикордонної служби України Станіслава Кероди в кафе за його вимогу подати меню українською мовою.

Про це повідомили в місцевій поліції, пише «Слово і Діло», з посиланням на Укрінформ.

«Даний факт зареєстрований і по ньому проводиться перевірка. Більше зараз нічого сказати не можемо», - повідомили в місцевій поліції.

Інцидент стався ввечері в неділю, 17 червня, в кафе RedCups RDCP Lounge. За словами знайомої потерпілого Соломії Бобровської, коли Керод прийшов у кафе з колегами, «охорона завалила Стаса на підлогу і тупо зламала йому щелепу. Все через прохання поважати клієнтів і дати меню українською мовою».

У прикордонній службі підтвердили, що в кафе стався конфлікт. З власних джерел 0629 стало відомо, що в бійці постраждала також прес-офіцер ДПСУ Валерія Карпиленко. Зараз вона знаходиться в госпіталі.

Директор кафе RedCups Наталя розповіла 0629 свою версію конфлікту. За її словами, близько 22:00 в кафе прийшла група з семи чоловік. Охорона закладу пояснила, що всі гості повинні пройти фейс-контроль і перевірку металошукачем. Це викликало у гостей невдоволення. Крім того, відвідувачі обурилися, що персонал кафе розмовляє російською мовою. Підлило масла у вогонь меню російською мовою. Один із відвідувачів почав грубо розмовляти з діджеєм.

За її словами, вона намагалася залагодити конфлікт, однак після того як ситуація почала виходити з-під контролю, компанії запропонували залишити заклад. У цей час двоє людей з компанії вибачилися за свого товариша, попросили їм зробити каву на винос і вийшли на вулицю. На вулиці один із чоловіків вдарив охоронця, після чого почалася бійка, в якій брали участь декілька осіб.

Раніше депутати влаштували бійку на дитячому святі.

Також нагадаємо, що в Тернопільській облраді відбулася бійка за участю Мосійчука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: