Депутати влаштували бійку на дитячому святі – відео

Читать на русском
Чоловік і дружина зробила компанії зауваження за розпивання алкоголю в громадському місці. В результаті подружня пара опинилася в лікарні.

У місті Христинівка Черкаської області четверо депутатів, їхні дружини та колишній міліціонер побили подружжя, яке зробило їм зауваження за розпивання алкогольних напоїв у громадському місці.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ТСН.

Зараз побиті перебувають у стаціонарі, а депутати свою провину заперечують. Навіть більше – депутат обласної ради, який раніше очолював медичну комісію області, стверджує, що його дружині зламали щелепу відразу в двох місцях. Але в довідці немає ані дати, ані прізвища лікаря.

За словами Костянтина, чоловіка потерпілої, він разом із дружиною зробив зауваження компанії, яка розпивала алкогольні напої в центрі міста.

«Люди відповіли агресивною поведінкою, а потім дружина депутата обласної ради почала бити мою дружину», – говорить чоловік.

Відео виклав до мережі Костянтин. На ньому видно, що в парк заїхала компанія на дорогих авто й накрила стіл для святкування. Учасниками дійства були депутати районної ради Анатолій Бордун та Віталій Паламарчук, міськради – Євген Кулібаба та обласної ради – Олег Баштан.

Депутати влаштували масштабну бійка на дитячому святі на ЧеркащиніТСН

Нагадаємо, правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом бійки, яка сталася в ніч на 13 травня за участю сина нардепа від «Опоблоку» Нестора Шуфрича Олександра.

Також у Тернопільській облраді відбулася бійка за участю Мосійчука.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: