Іво Бобул передумав іти в президенти

Читать на русском
Народний артист України Іво Бобул спростував свою ж заяву про те, що він має намір балотуватися в президенти на виборах у 2019 році.

Народний артист України Іво Бобул спростував свою ж заяву про те, що він має намір балотуватися в президенти на виборах у 2019 році.

Хто це сказав – Іво Бобул чи український політик? ТЕСТПройшовши наш тест, ви зрозумієте, наскільки добре відрізняєте риторику деяких українських політиків від міркувань про життя в країні народного артиста України Іво Бобула, що зібрався йти на президентські вибори.

Про це він сказав в інтерв'ю «Комсомольской правде», передає «Слово і Діло».

«Ой, хлопці. Я вам сказав все, що дійсно думаю з цього приводу, але щодо президентства пожартував! Звичайно, в політику я не піду - мене музика не відпустить», - сказав Бобул.

Нагадаємо, раніше Іво Бобул заявив про бажання балотуватися в президенти на президентських виборах в 2019 році. Відзначимо, для реєстрації кандидата на виборах потрібно внести заставу в сумі 2,5 млн грн. Ці гроші повернуть лише в тому випадку, якщо кандидат пройде до другого туру або виграє вибори.

Раніше колишній представник України в мінській контактній групі Роман Безсмертний оголосив про свій намір балотуватися в президенти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: