Співак Іво Бобул хоче балотуватися в президенти України: реакція соцмереж

Читать на русском

Народний артист України Іво Бобул хоче йти в президенти. Що про це думають у соцмережах – у добірці Слова і Діла.
Іво БобулСлово і Діло

Співак і народний артист України Іво Бобул заявив, що хоче балотуватися в президенти на виборах 2019 року.

«Збираю зараз фінанси, в першу чергу, тому що потрібні. Ну, народ, звичайно, підтримає, це я 100% знаю, навіть не сумніваюся», – сказав Бобул.

Нагадаємо, що для реєстрації кандидата на виборах необхідно 2,5 мільйони гривень. «Слово і Діло» з'ясовувало, як соціальні мережі відреагували на намір Бобула.

«Якщо навіть Іво Бобул рушив у президенти, значить, справи кепські. За всіма ознаками в АП вирішили використовувати план Путіна «Папа або фріки», в той час як реальних конкурентів душитимуть усіма силами», – вважає народний депутат Євген Мураєв.

«Пропоную перейменувати президентські вибори на «X-Фактор», «Україна має талант», ну або там в якесь «Українобачення», – написала Оксана Миронова.

«Вакарчуку слід напружитися, адже електорат Бобула – це люди пенсійного віку, які дисципліновано ходять на вибори. А у Вакарчука з цим проблеми. Якщо люди не включать мозок і не зрозуміють, що президентом має бути досвідчений політик зі зрозумілим новим курсом економічних реформ, тоді в другому турі виборів можуть відбутися не дебати, а концерт», – вважає політичний консультант Сергій Биков.

«Святослав Вакарчук, Володимир Зеленський, Олег Винник, Іво Бобул... Хто ще на новенького? Судячи з усього, списки співаючих і танцюючих кандидатів у президенти України доведеться друкувати у вигляді рулонів – настільки великим може виявитися кількість охочих покерувати нашою багатостраждальною країною. А там, дивись, і лікарі підтягнуться. Не кажучи вже про численну армію старих і дуже старих (не за віком – за безуспішним досвідом) політиків», – написав журналіст Олександр Швець.

«Вакарчук, Зеленський і навіть Іво Бобул по-різному заявили про себе, як про потенційних кандидатів на посаду президента України. Будь ласка, не тягніть у президенти Павла Зіброва. Він ідеальний для посади міністра оборони, в нього єдиного шикарні вуса», – написав Василь Апасов.

«Іво Бобул разом із Зеленським і Вакарчуком на виборах – це добре. Прогнила корумпована політична система достатньо дискредитувала себе, але щоб впасти остаточно, їй необхідно довести себе до рівня шоу так, щоб різниці видно не було. Адже поки ця вся гидота не піде в минуле, нічого якісно нового не виросте. Тож у добру путь, хлопці. Більше експресії, більше артистизму. І Винника прихопіть із собою, щоб напевно», – написав журналіст Сергій Костеж.

Нагадаємо, за даними опитування КМІС, голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко лідирує в президентському рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: